U16, U15 och U13

20.11.2022

U16 och U15

U16 åker till Piteå och vinner med 6-3 efter ledning med 4-0 och 6-1. Målgörare: 2 Noel A, 2 Wille H, Hugo F, Ludde S. Vinst mot Piteå som för tillfället ligger tvåa serien. Andra matchen denna helg är på bortais mot Kiruna, som vanligt Kiruna borta så gäller det att hålla i hatten i början på matchen. Så även denna match, 1-0 till Kiruna efter 3 minuter. Med tiden kommer SSK in i matchen och i slutet på första perioden kan SSK vända på steken. Första perioden slut och då har Axel gjort två mål. Wille H ökar ledningen i början på andra perioden.

U15 får besök av anrika Björklöven, efter en bra start och ledning med 2-0 så kommer tillslut Björklöven ikapp och matchen slutar 2-2. Skotten 34-30 vilket tyder på en jämn kamp mellan två bra hockeylag. Målskyttar: Noel och Isak. Grinig match med många utvisningar, 33-12 i utvisningsminuter.

U13

U13 möter Boden på bortais. Efter första perioden har SSK en leding på 4-1.  Matchen slutar med 7-3 SSK vinst. Skotten 26-18. Emil H och Emil W gör 2 mål var. I o m denna vinst så har laget vunnit samtliga matcher hittills i serien.