U15 match mot Skelleftå AIK på bortais

13.03.2023

En jämn match mellan SAIK och Sunderbyn. Sunderbyn borde ha gjort något mål i första perioden men trots det kliver man av med ett underläge med 2-0. Period två är jämn och båda lagen skapar målchanser utan att göra mål. In i sista perioden och SSK behöver hitta ett sätt att göra mål på SAIK. Till slut lyckas Emil Sunden kruta in 2-1 efter assist från Joel Isaksson. Direkt efter målet gör SAIK 3-1, är nu lampan släckt resten av matchen? Nej, Joel Isaksson vill annat och reducerar till 3-2 när det återstår 2 minuter. SSK tar ut målvakten och gör allt för att kvittera men som det ofta slutar göra motståndaren mål och matchen av slut med Skellefteå vinst 4-2. Sunderbyn gör en bra match mot serievinnaren Skellefteå AIK men lyckas in riktigt ändå fram.