J18 Toppmatch mot Kalix, i kalix.

19.10.2023

Våra killar kommer till kalix för att spela en måste match, som vanligt är Kalix med i toppstriden av div 1 Norra. Matchen startar och Sunderbyns spelare verkar stå kvar på perongen medans Kalix trummar på. Efter stora delar spelövertag så klarar till slut Kalix att göra 1-0 målet i ett PP. 

Sunderbyn kommer ut som ett nytt lag till andra rundan och börjar förlägga spelet i Kalix zon alltmer. Efter diverse målchanser lyckas Joel Nordmark göra 1-1 på en målvaktsretur, mycket påpassligt. Matchen är relativt jämn men tredje perioden skjuter Viggo ett smart skott som överlistar Kalix målvakt och gör därmed 1-2.

I slutet på matchen trycker Kalix på men kvitteringen uteblir.

Spelare som sticker ut lite extra i Sunderbyn där Froste Öhman, Isak Jönsson, Alexander Linder, Hugo Östberg samt Melvin Öman. Resterande spelare gör ett bra jobb och skall inte glömmas bort.

Sunderbyn gör inte som helhet en toppinsats men det är starkt att vända underläge till vinst i en sån här match. Kalix överaskar gång på gång, man tappar spelare till äldre lag men fortsätter trots det att spela frejdigt och anfallsrikt. 


3rd period

43:34 1-2 (EQ) SUN 58. Karlsson - Wågström, Viggo (1)94. Öhman, Froste17. Asserfelt, Elias

2nd period


30:16 1-1 (PP1) SUN 20. Nordmark, Joel (3)72. Nilsson, Filip38. Tedfelt, Svante 

1st period


16:44 1-0 (PP1) KAL 25. Lindqvist-Nilsson, Rasmus (12)33. Fellman, Patrik14. Fredriksson, Vidar

Brooklyn trummar på och vinner sin tredje raka match, helt utan poängtapp.
Brooklyn trummar på och vinner sin tredje raka match, helt utan poängtapp.