Osmo på hemmaplan i Kiruna

22.02.2023

A-laget tar sig an Kiruna City i Alltvåan. En match som slutar 5-6 med fördel för Sunderbyn. Sista målet på övertid gjord av Elias Forsberg (C.Sandin).

Matchen börjar och efter ca 9 min gör SSK 0-1 genom Elias Forstberg (E.Lindberg, O.Vittaniemi). Kiruna kvitterar och tar ledningen innan perioden är över. I början på andra perioden kvitterar SSK genom Elis Lindberg (B.Sandman, O.Vittaniemi), målet görs i PP. I matchens 29:e minut göra SSK 2-3 efter mål av Carl Sandin (R.Jacobson-Ström, W.Sandström). Kiruna kvitterar och tar ledningen i PP. Viktor Höök gör 4-4 (B.Sandman, O.Vittaniemi). I slutet på perioden gör Kiruna 5-4.
I i tredje perioden med underläge, men detta laget har visat under många matchen i årets serie att man aldrig är slagen. Med 20 sekunder kvar lyckas Lucas Tillberg göra 5-5 (C.Sandin, V.Höök). Hur det slutar vet ni :)