Mittenmöte i Alltvåan

18.02.2023

A-laget går in i match mot Vindelns HF och en kamp om en som bäst möjlig 3:e plats. Matchen börjar på absolut sämsta sätt, det går drygt 1 minut innan Vindeln gör 0-1. Besvikelsen hinner knappt lägga sig innan även 0-2 ringer in. Sunderbyn försöker hålla uppe koncentrationen och kämpa sig in i matchen men i slutet på period 1 så gör Vindeln 0-3.

Omstart i andra perioden och försöka nollställa sinnet, ett nytt Sunderbyn kommer ut och reducerar till 1-3 i 26:e minuten. Målet görs av William Edholm assisterad av V.Höök. 5 minuter senare gör Richard Jacobsson-Ström 2-3 målet. Nu växer hornen hos Sunderbyns gäng och målchanserna duggar tätt. Sunderbyn gör 3-3 innan 2:a perioden kan läggas till handlingarna. Savva Sicevs kvitterar till 3-3 assisterad av S.Zetterström och O.Vittaniemi.

In i 3:e perioden och ett ovagjort resultat, vart skall detta sluta. Efter ett stort övertag för Sunderbyn i period två så blir det jämt i den avslutande 3:e perioden. Matchen avgörs i 51:a minuten när William Edholm gör 4-3 till Sunderbyn assisterad av V.Höök. Härligt med 3 poäng.