Lite blandade matcher

18.12.2022

U16 och toppmatch. Haparanda - Sunderby SK. 2:an mot 3:an i serien och bortamatch för vårat gäng.

Snabbt kunde Happis ta ledningen med 2-0. Efter ca 8 minter kunde Joel Isaksson reducera efter assist av J.Elgcrona. Direkt efter reduceringen får Happis ett PP och lyckas uttöka ledningen till 3-1. I slutet på första perioden kan SSK reducera till 3-2 efter mål av Axel Häggström assiterad av W.Höglund och I.Hellström, även detta mål i PP. Perioden domineras stort av Sunderbyn.

Andra period och den hinner knappt starta förrän Happis gör 4-2 i PP. I 24 minuten lyckas Joel Isaksson reducera till 4-3 assisterad av T.Wiström. Kort stund efter detta får SSK pp igen och där gör Erik Ramstad 4-4 assisterad av T.Wiström. I periodens avslutande minut gör Happis 5-4 och 6-4.

Tredje perioden. 9 minuter in i perioden reducerar Wille Höglund till 6-5 assisterad av J.Isaksson. I matchens sista sekunder gör Haparanda 7-5 i öppet mål.

Skotten 42-40 till Haparanda.

U15 och match mot mittenlaget Clemensnäs.

Sunderbyn vinner skotten med 46-17 och vinner även matchen ganska klart.

5-0 Alex Lundberg (J Öhrling)
6-0 Joel Isaksson (T Wiström, F Schäder)
Tredje perioden
7-1 Tim Wiström (J Isaksson)

Vinsten gör att SSK går förbi Clemensnäs och Björklöven i tabellen.

U14 och match mot lokalkollegan Luleå Hockey.

Sunderbyn vinner skotten med 26-16 och vinner även matchen.

1-0 John Öhrling (G Hollberg, M Huuva)
2-0 Neo Stålnacke (L Pettersson, E Bjärefall)
3-1 Linus Pettersson (G Pettersson, L Waaranperä)

Vinsten gör att SSK tar tag i 3:e platsen i tabellen, vinst i de mindre antal spelade matcherna och man kan gå förbi LHF.

U13 och match mot Piteå Hockey 2.

Sunderbyn vinner skotten med 25-18 och vinner även matchen med 13-3.
Målgörare i matchen:

2 W.Lidhammar, F.Hellström, S.Nordmark, 3 E.Wasserman, 3 W.Nyström, 2 N.Palmqvist, T.Bengtsson,

Vinsten gör att SSK tar sig närmare Älvsbyn som leder tabellen. Vinner man häng matcherna så tar SSK ledningen i tabellen.