J20 Tränarstab presenteras

11.03.2024

Nu är det klart, två tränare är klara för J20 nästa säsong. Marcus Oskarsson och Mikael Lundström har skrivit på kontrakt för kommande säsong. Vi är väldigt nöjda med Mikael och Marcus arbete med J18 under denna säsong så det känns som ett självklart val att de tar hand om J20 2024/2025. Tanken är att vi även skall ha en tredje tränare i teamet, men det är inte helt klart än.

Lagbygget då, vi har som tidigare sagt skrivit kontrakt med samtliga 06:or som idag spelar i föreningen, vi har tagit kontakt med Luleå Hockey och har ett bra fortsatt samarbete med dem. Tanken är att vi skall ha ca 20 spelare i truppen när allt är klart. Det är många spelare som vill vara med i kommande säsongs J20 satsning vilket är jättekul. 


Vi jobbar nu för att fylla de sista platserna och kommer inom en snar framtid gå ut med samtliga spelare i truppen. 


Marcus och Mikael är fotsatt med i J18 staben (tillsammans med Per Ledin) som skall slutföra kvalet mot J18 region och ser verkligen fram emot att slutföra den uppgiften på bästa sätt. Det blir en bra merit att ta med sig in i framtiden.


Riktigt kul att kunna presentera även GM för J20-laget: Mikael Haraldsson. Mikael har varit med i hockeysvängen en längre tid nu och vet vad som krävs för att bli en hockeyspelare. Vad som är ännu viktigare är att han vet vad som krävs för att individer skall må bra i en grupp.