J18 vänder en negativ trend

07.12.2022

Melvin håller nollan

Möjligheten att vara med och tävla in i sista omgången finns inte längre. Resan fram till det nya året måste användas för att förbereda laget för den nya serien. Matchen mot Kalix då, jo revansch var skrivet på allas ansikten inför matchen. Skotten vanns av Kalix med 21-17. Som ni ser var det inte många skott avlossade i matchen. Melvin(på bild) lyckades rädda samtliga Kalix skott och kunde därmed säkerställa en vinst för Sunderbyn. 

12.26 1-0 Arvid Enbom
58.25 2-0 Svante Tedfelt (Wille Höglund)
59.09 3-0 Einar Brun

Matchen stod 1-0 fram till 2 minuter återstod, så allt kunde ha hänt men Svante med hjälp av Wille ville annat och avgjorde matchen med Sunderbyns andra mål. Sedan kunde Einar avgöra matchen med sitt 3-0 mål.

Starkt av killarna att vinna mot Kalix och speciellt hålla nollan. Träningsveckorna sista tiden har varit väldigt tuff och sitter garanterat i benen. Det som är viktigt nu är att orka slutfasen av årets hårda träning och komma in i Januari som sitt bästa jag. Två matcher återstår och båda spelas i helgen. Matcherna är mot Lycksele och Teg på bortais.

Någonting man har lärt sig inom idrottens värld är att när alla lagen kommer in i perioder när allt känns jobbigt, benen brinner, huvudet orkar inte tänka klar då är det laget som kommer mest förbered som vinner matcherna. Det är då säsongen är som viktigast. Den perioden närmar sig och våra killar ligger samtliga i fas. 

Alla killar jobbar hårt och tar stora framsteg.