J18 matcher, Lycksele och TEG står för motståndet

31.01.2023

Dubbla matcher

Lördagen och match mot Lycksele. 52-10 i skott. Vinst med 6-0 där Andre (på bild) spikar igen och håller nollan. 

1-0 Elias Asserfelt
2-0 Alexander Linder (E.Ek)
3-0 Edvin Ek (T.Wiström)
4-0 Hugo Östberg (I.Hugosson, S.Tedfelth)
5-0 Elias Asserfelt (L.Lindmark)
6-0 Arvid Enbom (T.Lindgren, N.Norberg)

En match som pappret skulle vinnas, men det finns inte såna matcher, ställningen var 2-0 långt inne i tredje perioden. Laget gör ett bra jobb och vi ser till att motståndarna får svårt att komma till målchanser. Andre stod redo när väl Lycksele kom till de lägen de fick.

Söndagen och match mot Teg som enligt många är det bästa laget i serien, man har många spelare att välja på och ett hockeygymnasium att luta sig mot.

Skotten 39-24 och visst övertag för Sunderbyn. En match där lagen har svårt att ha puckinnehav länge i motståndarens zon. Det är många soloåkningar som resulterar i ströchanser. Som Sunderbyn nu har visat upp vid flertalet match så släpper man inte till så många chanser utan håller motståndarna utanför sig som att målvakterna som verkar vara formtoppad och alltid gör bra insatser. Sunderbyn som leder fairplayligan inför matchen slarvar en del och låter Teg få antalet PP vilket inte är vanligt. I andra perioden gör Isac Hugosson 1-0 till SSK assisterad av T.Wredendal och E.Ek. När det återstår ca 5 minuter av matchen lyckas Teg kvittera till 1-1. I extratiden så får SSK ett PP där Svante kan göra avgörande 2-1 assisterad av M.Ågren och F.Öhman.