Helgen som varit

05.12.2022

Smått och gott från helgen

U16 och toppmatch. Kalix - SSK. Sunderbyn har en 3-1 ledning men tappar den snöpligt i slutet på matchen. Med 3 minuter kvar lyckas Kalix kvittera. 2 mål gjorda av Wille Höglund (på bild). SSK fortsatt obesegrade i serien och serieledning om man ser lika matcher spelade. Idag (Måndag) spelas match på borta is mot LHF.

Wille Höglund

U15 och match mot LHF:s bittra fiende Skellefteå AIK på hemmais. Vi orkar hålla stången i ca 36 min innan Skellefteå lyckades göra 3-2. Sista perioden förlorades med 4-0. Bra match mot bra motstånd.

U14. Sunderbyn tar emot MAIF/Pajala. Två lag som för tillfället ligger i mitten på tabellen. Efter den här matchen så har SSK lite försprång. Vinst med 11-1 för våra duktiga spelare.

Andra matchen någon timme senare är mot Luleå Hockey på hemmais. Denna match kan vi vinna med 4-2. I o m segern så tätnar det i toppen på tabellen, tre lag inom 1 poäng.