Dubbla vinster för J18 i helgen

16.01.2023

Match mot Pajala som har överraskat alla och vunnit mot Teg i början om fortsättningsserien. Sunderbyn kunde ganska snabbt ta hand om taktpinnen i denna match och redan efter 4 minuter kunde William Schäder trycka in en retur från när håll. En minut senare var det dags igen, Hugo Östberg, M. Nilsson och W. Höglund snurrade friskt i Pajalas zon och kunde till slut göra 2-0 från när håll av Hugo assisterad av sina kedjekompisar. Efter ca 10 fick Sunderbyn PP och efter en kort stund kunde Edvin Ek göra 3-0 assisterad av N.Norberg och L.Skårman. 30 sekunder senare kunde Pajala reducera på en kontring. Andra perioden och dags för PP igen. Einar brun kan göra 4-1 assisterad av L.Lindmark. I 35 minuten kan Måns Ågren göra 5-1 assisterad av M.Nilsson och W.Höglund. Tredje perioden och chanser för Sunderbyn. I 57 min kan Ludwig Skårman göra 6-1 assisterad av H.Hansson och W.Höglund. Vinst 6-1. Skott 34-13.

Match mot Kiruna på söndagen. Skott 39-17. Alltid tuffa matcher mot Kiruna. 5 sekunder kvar av första perioden så kan Edvin Ek assisterad av T.Wredendahl och M.Ågren göra 1-0 till Sunderbyn. Andra perioden, efter ca 5 min gör Tobias Wredendahl assiterad av J.Normark och E.Ek göra 2-0 till SSK. I slutet av perioden kan Kiruna reducera till 2-1. Tredje perioden, dags för första PP för SSK och mål direkt. Edvin Ek kan göra 3-1 assisterad av N.Norberg och L.Skårman. I 47 minuten kan Svante Tedfeldt assisterad av A.Linder göra sista målet i matchen. 4-1 till Sunderbyn och en fin start på den nya säsongen.