Dubbla möten i kirunaregionen för J18

22.02.2023

Roadtrip och möte med Pajala och Kiruna. Första matchen på bortais i Pajala. Liten rink, stora motståndare och stor publik det är vad man väntar sig vid en bortamatch i Pajala. Vinst i skotten med 46-10 och rivstart av Sunderbyn. 0-1 av Edvin Ek (W.Schäder, M.Ågren), 0-2 Elias Asserfelt (H.Östberg, V.Karlsson-Wågström), 0-3 Hugo Östberg (F.Ledin, E.Asserfelt) allt inom 5 första minutrarna. I slutet på period 1 gör Tobias Wredendal 0-5 (E.Ek).

Andra perioden och 0-5 av Noel Norberg (H.Östberg), 0-6 F.Ledin (E.Ek, E.Asserfelt)
Tredje perioden. 0-6 Tobias Wredendal (N.Norberg) och 0-8 Joel Nordmark (F.Ledin). Klar seger och laddning inför nästa match mot Kiruna dagen efter.

Kiruna borta, det är en match som alla vet hur tuff den kan vara. Det gäller att inte ge bort någonting. Efter 3 minuter knäpper Isak Hugosson av bössan och 0-1 till Sunderbyns fördel (E.Ek). I första periodens sista minut gör Sunderbyn 0-2 av Svante Tedfelt (F.Ledin, H.Östberg). Tidigt i andra perioden gör Froste Öhman 0-3 i PP (S.Tedfelt, W.Schäder). Kiruna gör 1-3 i slutet på andra perioden.
Tredje perioden och Froste Öhman gör sitt andra mål för kvällen. I matchens sista minut gör Svante Tedfelt 1-5 (F.Ledin, E.Brun)