Dubbla bortamatcher mot Lövånger J18

14.02.2023

Hemma match som blev bortamatch.

Lövånger/Lejon på hemmais. Pga av domarbrist blev matchen spelad på bortais. Lövånger gör en mycket bättre match än det matcher som varit tidigare i år. Några inlånade spelare av Lejon gjorde skillnad samt att SSK hade svårt att göra mål. 47-25 i skott och till SSK och vinst med 5-2. Snabb ledning av Lövånger och lite oro sprider sig i SSK. Efter 13 minuter lyckas Tobias Wredendal kvittera snyggt framspelad av E.Ek och M.Ågren. I 18 minuten så är Tobias framme igen denna gång assisterad av F.Ledin. I andra periodens 26:e minut lyckas Wille Höglund riktigt snyggt göra 3-1 framspelad av H.Östberg och S.Tedfelt. I mitten på halvleken reducerar Lövånger till 3-2. I tredje periodens 48 minut göra Hugo Östberg mål i PP, assiterad av F.Ledin. I matchens slutminut kan Hugo Östberg göra 5-2 assisterad av S.Tedfelt.

Bortamatch igen mot Lövånger/Lejon

Varnade av Fredagens match kommer Sunderbyn ut som ett nytt lag i denna match. 12-56 i skott och 0-9 i mål visar sina tydliga språk.

0-1 PP Elias Asserfelt ass E.Ek, F.Ledin
0-2 Froste Öhman ass F.Ledin, I.Hugosson
0-3 Isac Hugosson ass F.Öhman, F.Ledin
0-4 Hugo Östberg ass E.Asserfelt, F.Ledin
0-5 PP Hugo Östberg ass A.Enbom, W.Schäder
0-6 Froste Öhman ass F.Ledin, M.Ågren
0-7 PP Hugo Östberg ass S.Tedfelt
0-8 Elias Asserfelt ass F.Nilsson