A-lagets streak fortsätter

29.10.2022

Hemma mot Rosvik

Ettan mot tvåan i tabellen (båda lagen obesegrade), allt tyder alltså på en jämn match. Sunderbyn kommer till match med tre kedjor som är bra förberedda för match. 

Matchen: Rosvik kom ut hårt i första perioden. När perioden var slut hade de med sig en 2-0 ledning. Inom loppet av 20 sekunder kunde de göra två mål och båda i 5-5 spel. I andra perioden kunde SSK reducera Rosviks ledning, det krävdes ett PP för att spräcka nollan. Fredrik Hansson kunde med sitt 5:e mål se till att matchen blev öppen. I mitten på perioden verkade det som att Rosvik släckte SSK drömmar om poäng i denna match med ett 1-3 mål.  Perioden avslutades med en 1-3 ledning för Rosvik.

Tredje perioden: Jag vet inte vad Osmo, Lars och Sven-Åke tankat grabbarna med men direkt ur startblocken kom våra Sunderbykrigare och inom loppet av 2 minuter kunde de reducera ytterligare en gång. SSK gör allt i sin makt för att kvittera men det verkade som fördömt. I förlängningen av en utvisning kunde SSK kvittera, klockan stod då på 59.56. Riktigt spännande. 

O.T och som vanligt blir det en del målchanser, efter 4.59 kunde Fredrik avgöra matchen med sitt 6:e mål i serien. Riktigt starkt att vända en match mot ett av seriens topplag!

Skotten: 10-14, 10-11, 11-5