A-laget och bortamatch. Många borta.

31.01.2023

Bortamatch mot Burträsk HC. Skotten 36-31 till Burträsk favör. Sunderbyn har problem med skador/sjukdomar/jobb vilket gjort att det har varit färre folk på träningarna men SSK kan i a f skicka ett slagkraftigt lag till Burträsk.

SSK får sämsta start med 1-0, 2-0, 3-0 innan första perioden är slut. Elias Forsberg lyckas göra 3-1 i början på andra perioden assisterad av L.Tillberg vilket tänder hoppet på Sunderbylaget. 3 minuter senare lyckas Lucas Tillberg göra 3-2 assisterad av E.Forsberg. Nu är det match igen och där märks på båda lagen. SSK gör 3-3 i 31 minuten. Målet görs av Savva Sicevs assisterad av L.Tillberg och O.Vittaniemi. Innan perioden är slut gör Burträsk 4-3 i PP.

I 48 minuten gör Sunderbyn 4-4 av Arvid Wennberg assiterad av V.Åström och O.Vittaniemi. I matchens 50:e och 54:e minuter göra Burträsk mål vilket avgör matchen. En sur förlust på bortais. Nu är det bara åka hem och ladda inför nästa match. Serien är väldigt jämn och alla lag slår varandra.