A-laget går till Julvila med serievinst

14.12.2022

Sista matchen i serien mot IF Boden Hockey. Målet är glasklart, vinst och serieseger. Speciellt när Rosvik vinner sin sista match med 5-2. Första perioden börjar trevande men efter ca 4 minuter får Boden en utvisning för High Sticking. Redan efter 30 sekunder kan Elias Forsberg göra sitt 7:e mål för säsongen framspelad av Olersbacken och Johansson. Perioden slutar 1-0 till Sunderbyn. Andra perioden startar med några utvisningar utan att resultera i något mål. Efter ca 8 minuter kan Kristoffer Nilsson göra 2-0 till Sunderby SK. 3:e perioden och nu gäller det att hålla igen så är seriesegern klar. Sunderbyn håller stången och i 52:a minuten kan William Sandsten göra 3-0 assisterad av Jacobsson-Ström och Svante Tedfelt. Boden gör allt de kan för att reducera Sunderbyns ledning. I 55:e minuter drar Sunderbyn på sig en utvisning och då passar Boden på att ta timeout och sätta upp ett spel för att komma närmare i målprotokollet. Kristoffer tar sin chans och gör ett shorthanded goal vilket innebär slutresultatet 4-0 till Sunderby SK och stort grattis till en väl utförd första serie, efter jul startar fortsättningsserien med en hel del nya lag och utmaningar.